Mobila de bucatarie la comanda Craiova preturi

Bucataria a inceput sa capete un nou statut. Aceasta nu mai este doar locul in care luam masa si in care gatim ci si o zona in care ne petrecm o foarte mare parte din timp. Din acest motiv este important modul in care se echipeaza si se mobileaza bucataria dar si aspectul sau. Inainte sa incepeti amenajarea propriu zisa va trebui sa va ganditi la activitatile ce urmeaza a fi desfasurate in bucatarie: cat gatiti, daca urmeaza sa luati masa aici, daca savurati cu placere cafeaua zilnic, daca doriti ca bucataria sa fie si camera de zi sau este doar un spatiu in care invitati prietenii. Pentru alegerea mobilei de bucatarie va sfatuim sa tineti cont si de unele aspecte importante.

Pentru mai multe informatii accesati si pagina mobila la comanda bucatarii.

Determinati clar care este stilul decorativ, desigur dupa ce aflati dimensiunile incaperii. Stilul decorativ ar trebui sa fie acelasi cu stilul utilizat pentru a amenaja o locuinta, scopul fiind acela de a mentine imaginea de ansamblu unitara. Indiferent ca este vorba despre un stil contemporan, rustic sau clasic, acesta ar trebui sa evidentieze personalitatea locatarilor deoarece timpul pe care il petreceti in bucatarie este important.

Mobila de bucatarie la comanda Craiova preturi - sfaturi

Culoarea mobilierului de bucatarie este foarte importanta si ar trebui aleasa cu grija pentru ca mobila nu se cumpara doar pentru ca este moderna ci si in functie de asepectele stilistice si cromatice din incaperea respectiva.

Culoarea mobilierului de bucatarie este importanta si ar trebui sa fie aleasa cu grija. Se poate alege o gama de culori care alatura mai multe tonuri si cele mai des intalnite sunt tonurile pamantii sau se poate alege culoarea mobilei in contrast cu cea pentru finisajele unei incaperi.

Materialul din care se realizeaza mobila este un aspect deosebit de important de care ar fi bine sa tineti cont. Acesta ar trebui sa fie superior din punct de vedere calitativ mai ales ca mobila de bucatarie se schimba in intervale de timp lungi.

Blatul pentru mobila de bucatarie ar trebui sa poata fi intretinut usor si sa reziste la temperaturile ridicate precum agentii chimici si umiditatea. Va recomandam ca blatul sa fie neted pentru ca striatiile favorizeaza dezvoltarea bacteriilor. Se poate opta pentru un blat din granit, un material elegat care are o durata de viata lunga, ceramica, lemn masiv, sau cuart in functie de bugetul disponibil dar si de preferinte.

Este bine sa se ia in calcul si corpurile de mobilier de care aveti nevoie. Veti avea nevoie de un corp pentru depozitarea tigailor si oalelor, un altul pentru cani si pahare si altul prevazut cu suport pentru tacamuri, desigur veti avea nevoie si de un corp care sa gazduiasca suportul pentru vase. Va recomandam sa aveti in vedere si modul in care se vor deschide usile dar si sistemul de inchidere, precum si rezistenta la diverse socuri.

Aragazul, frigiderul si chiuveta sunt elemente importante care nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie. Modul in care se alege mobila se face si in functie de modul in care vom amplasa aragazul, chiuveta si frigiderul dar si de functia pe care o are bucataria sau de pozitia ferestrelor. Distanta dintre aragaz si chiuveta ar trebui sa fie de cel putin un metru. Daca alegeti mobila de tip soldat puteti sa puneti si cuptorul cu microunde in el.

Pentru locul in care se ia masa in cazul in care spatiul permite puteti sa alegeti si mobila de tip insula sau mobila prevazuta cu bar. Altfel scaunele si masa ar trebui sa se potriveasca din punct de vedere al stilului abordat cu restul bucatariei.