Bucatarii la Comanda Craiova

V-am pregatit o lista cu cele 5 sfaturi de baza pentru momentul in care alegeti mobila de bucatarie in conditiile in care pentru aceasta camera mobila de bucatarie si detaliile sunt elementele esentiale pentru confortul intregii locuinte.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Mobilier la comanda.

Bucataria ar trebui sa fie practica, luminoasa si confortabila si sa va ofere si posibilitatea de a va misca in voie dar uneori sa fie si locul pentru luat masa.

In momentul in care se alege mobila de bucatarie primul criteriu ar trebui sa fie tipul e bucatarie. Prima varianta este cea cu bucatarii inchise, a doua este cea cu bucatarii deschise in hol sau in camera de zi. Un al doilea criteriu esential este si dimensiunea pe care o are bucataria. In functie de toate aceste detalii de baza se alege si mobila pentru bucatarie.

Bucatarii la Comanda Craiova - sfaturi utile

Mobila pentru bucatarie realizata pe comanda este o solutie foarte buna. Se poate folosi spatiul mult mai bine pentru a va organiza bucataria in functie de nevoile si stilul propriu. Mobila de bucatarie realizata pe comanda este o solutie optima pentru a combina piesele de mobilier.

Aveti de unde sa alegeti si conditia ce trebuie respectata si indeplinita este aceea de a pastra elemente comune desi piesele principale sunt diferite.

Cel mai bun material pentru mobila de bucatarie este cel tratat chimic. O alegere buna este mobila din pal sau din aglomerat deoarece rezista foarte bine la umezeala si este mai putin costisitoare. Adaugati mereu in bucatarie inox, otel si sticla. Sunt materiale moderne si usor de curatat dar si rezistente in acelasi timp. Detaliile sunt cele care fac diferenta. Atunci cand vorbim despre mobila de bucatarie detalii inseamna feronerie, corpuri de iluminat, blat de bucatarie si obiecte expuse, insula de bucatarie, accesoriile si plita. Tehnologiile de varf nu reprezinta doar un moft ci sunt si detalii utile si practice care transforma bucataria.

Culoarea este un detaliu esential. Culorile au un rol important. Rosu, portocaliu si galben sunt culori energizante si calde, si albastru, verde si violet sunt culori reci care creeaza o atmosfera linistita. Atunci cand se aleg nuantele pentru pereti si mobila trebuie sa evaluati daca acestea sa potrivesc intre ele. Combinatia ar trebui sa fie unitara chiar si atunci cand alegeti piesele seprat sau aveti mobila unitara facuta la comanda.

Nu va feriti de culorile tari, nu evitati negrul si nu eliminati albul. Tineti cont in momentul in care alegeti mobila pentru bucatarie de gresie sau de parchet, de inaltimea peretilor dar si de locul in care este fereastra raportat la usa pentru a avea un spatiu fluid, esttic si neinghesuit si pastrati o proportie echilibrata intre volume.